Çevre ve Şehircilik Bakanlığı düzenli olarak personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Merkezi atamalar ile memur alımı yapan kurum yıl içerisinde boş bulunan pozisyonlar için açıktan atama da yapmaktadır. Bu tip atamalarda adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve alt limit puanını almış olması gerekmektedir. Başvuru yapan adaylar sözlü ya da yazılı sınavlara veya ikisine de tabii tutulmakta ve başarılı olanlar kamuya atanmaktadır.

Sözleşmeli 50 Personel Alınacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yayımladığı bildiri ile toplam 50 personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alınacak olan personellerin mühendis ya da mimar olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adayların kurum sınavına girmesi gerekiyor ve Kamu Personeli Seçme Sınavından belirlenmiş olan taban puanı almış olması gerekmektedir.

Başvuru Detayları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 50 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Peki alımlar nasıl yapılacak ve başvuru detayları var mı?
Öncelikle başvuru yapmak isteyen adaylar hızlı davranmalıdır çünkü başvuru süresi 5 Eylül 2016'da başladı ve 8 Eylül 2016 tarihinde sona erecek.
Başvurmak isteyen adaylar elektronik adres üzerinden başvurularını yapabilir.

Lisans mezunu adayların 2016 yılında ki KPSS sınavına girmesi ve KPSSP3 puan türünün açıklanmış olması gerekiyor.
Başvurmak isteyen ve başvuru kılavuzunu görmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.
KPSS-2016/5 bölümünden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı için tercihinizi yapabilirsiniz.

ais.osym.gov.tr
Editör: TE Bilisim