Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geçtiğimiz günlerde adayarı sevindirdi. Kendi bünyesine istihdam etmek üzere ilan duyurusu yapmış olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine 28 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Alımlar farklı kadrolar ve niteliklerde yapılacak olup, adaylar başvuru şartlarını taşımak zorunluluğu ile başvurularını yapabilirler. Başvurular gün itibari ile başlamış olup en geç 22 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecektir. 

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı alım yapacağı kadrolar için adaylardan, son başvuru tarihi itibari ile 40 yaşını doldurmamış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 4,5,6,7 ve 8. maddelerdeki şartları taşıyor olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,  Başvuruların yapıldığı tarihin son günü itibariyle 4’lük sistemde en az 2,50 ve üzeri lisans diploma (mezuniyet) notuna sahip olmak  ve Sağlık durumu açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmaması şartları aranacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yukarıdaki genel şartları taşımak mecburiyeti ile birlikte alım yapacağı 28 sözleşmeli personel adayından kadro derecesine göre özel şartta arayacaktır. peki hangi kadrolarda alım yapılacak ve hangi illerde alım yapılacak ?

7 adet Avukat : Ankara'da
4 adet Mimar: Diyarbakır, Şırnak ve Mardinde 
11 adet İnşaat Mühendisi: Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Hakkari'de
3 adet Harita Mühendisi: Şırnak, Mardin ve Hakkaride
1 adet Elektrik Elektronik Mühendisi ve 1 adet Jeoloji Mühendisi : Şırnakta
1 adet Jeofizik Mühendisi: Hakkari'de

Olmk üzere bu illerden toplamda 28 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. 

BAŞVURULAR BAŞLADI !

Yukarıda boş kadrolar belirtilmiş olup bu kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar, bu gün ( 11 Mayıs 2017 ) itibari ile başurular başlamış olup en geç 22 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecktir. Adaylar en geç 22 mayıs 2017 tarihi ne kadar mesai saati bitimine kadar (http://www.csb.gov.tr) adresinden yapılacaktır.
DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.