Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü kamu kurumu tarafından hazırlanan bin 300 sözleşmeli personel alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu.

Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere büro memuru ve tekniker pozisyonları için toplam bin 300 kişilik sözleşmeli personel alımı yapıyor. Peki detaylar nedir, başvuru tarihleri ve şartlar hakkında tüm bilgiler.

DETAYLAR

Alım Yapan Kurum: Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü
Alınacak Personel Sayısı: Bin 300
Farklı Pozisyon: 2
Başvuru Tarihleri: 20 Haziran 2017 - 29 Haziran 2017
En Az Mezuniyet: Önlisans

Büro Memuru - 487 Personel
Tekniker - 817 Personel

BÜRO MEMURU BAŞVURU YAPABİLEN BÖLÜMLER
TEKNİKER BAŞVURU YAPABİLEN BÖLÜMLER

BAŞVURULAR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü büro memuru ile tekniker pozisyonları için toplam bin 300 kişilik sözleşmeli personel, memur alımı yapıyor. Peki adaylar nasıl müracaat edebilir. Buna göre adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanına sahip olması ve yukarıda belirtilmiş olan linklerde ki bölümlerden her hangi birisinden mezun olması gerekmektedir. Başvurular Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemi aracığı ile 29 Haziran 2017 saat: 23.59'a kadar yapılmaktadır.

https://ais.osym.gov.tr
ATAMA İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim