Çanakkale 18 Mart Üniversitesi personel alımı yapacak. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi bünyesinin personel eleman ihtiyacını gidermek amaçlı sözleşmeli olarak farklı pozisyonlarda personel alacak. Başvuru bilgileri ve diğer bilgiler ilanın devamındadır.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda ve farklı niteliklerde toplamda 26 adet personel alacak. Alınacak personeller sözleşmeli olarak kadroya dahil olacaktır. Alım kadroları ve alım şartları şöyledir;

KADROLAR:
  • Farklı niteliklerde 25 Hemşire,
  • Yükseköğretim kurumlarının Bilgisayar Programcılığı bölümü önlisans programından mezun olmak - En az 5 (beş) yıl mesleki deneyime sahip olmak şartı ile 1 adet Tekniker,
GENEL ŞARTLAR:
  • 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48.inci maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan veya yaşlı aylığı almıyor olan adaylar, 
  • Adayların bu sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için lisans mezunlarının 22 Mayıs 2016, Yüksekokul ve ortaöğretim mezunlarının 28 Eylül 2014 tarihlerinde ya-pılan Kamu Personel Seçme Sınavlarına girmiş olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde, Lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 kullanılacaktır.
  • Başvuracak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi ne-deniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin müracaatı değerlendirmeye alınmayacaktır.
BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilan yayınlandıktan 15 gün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular, www.comu.edu.tr adresinden temin edecekleri başvuru formu ve istenen belgeler ile birlik-te (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na başvuracaklardır.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim