Devlet Personel Başkanlığının 13 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliğini tamamlamak için sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Alımlar Kura şeklinde yapılacaktır. Büyükkabaca Belediyesi 9 kişilik boş bulunan daimi işçi personel kadrosuna personel alımı yapacak. 

İlan ile ilgilenen adaylar başvurularını en geç 28 Nisan 2017 tarihi saat 15:00 a kadar Büyükkabaca Belediyesinin yazı işleri müdürlüğüne istenilen belgeler ile birlikte başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacak olup son başvuru gününden sonra yapılacak olan başvurular ve evraklar işleme alınmayacaktır. Söz konusu evrakların eksik yada hatalı olanların başvuruları geçerli sayılmıyacak ve kuraya tabi tutulmayacaktır. Noter kurası 02/05/2017 tarihinde saat 10.00 da Büyükkabaca Kasabası S.Süleyman Mh. S. Demirel Bulv. No 2/1 de bulunan Büyükkabaca Belediyesi Hizmet binasında yapılacaktır.

Adayların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, en az ilköğretim mezunu olmak ve bunu belgelemek, - Son 5 Yıl içinde En az 4 yıl Mahalli İdarelerde Çalışmış Olmak ( SGK dökümü ile İşyeri Unvan Listesi) şartları aranacaktır. Bu şartları kabul edilen adayların başvuruları geçerli sayılacaktır. Kura işlemi sonrasında listede yer alan adaylara Belediyenin belireyeceği yer, tarih ve saate sözlü sınav yapılacakyır. Ayrıca adaylara tebligat gönderilmeyecektir.
Editör: TE Bilisim