Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliği için alım yapacağının duyurusunu yaptı. Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesine farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 6 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak personel alımı yapıyor. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları çok önem taşıyacak olup, adaylara Sadece KPSS puan sıralaması yapılacak ve bunun dışında Yazılı ve Sözlü sınav yapılmayacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesine 6 kişilik boş kadro ile, Lisans Mezunu 2 Hemşire, Anestezi Teknikerliği Ölisans programlarının birini bitirmiş 1 Sağlık Teknikeri, Patolaji Teknikerler Önlisans programlarından birini bitirmiş 1 Sağlık Teknikeri, Anestezi Teknisyenliği Oratöğretimi bitirmiş 1 Sağlık Personeli ve Radyoloji Teknisyeniliğini ortaöğretim bitirmiş 1 Sağlık personeli olmak üzere toplamda 6 kişi alacaktır.

ADAYLARDAN HANGİ NİTELİKLER ARANACAK?

Bülent Ecevit Üniversitesi alım yapacağı kadrolar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ortaöğretim mezunları için KPSSP94, Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın resmi gazete de yayımlandığı tarihten itibaren başlayacak olup, ilan yayımlandıktan sonra en geç 15 gün içerisinde başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte Bülent Ecevit Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına Şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Posta yolu ile veya eksik belge ile yapılacak başvurular geçersiz sayılacaktır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim