Bülent Ecevit üniversitesi 31 Mart 2018 tarihli yayımlamış olduğu ilanına göre, Bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadro ve niteliklerde sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Adaylar söz konusu olan ilana başvuru yapabilmeleri için ilgili alım yapılacak kadrolar için en az lise olmak kaydı ile başvuru yapabileceklerdir. Buna göre alım kadroları Lise, Önlisans ve lisans mezunu adaylar için geçerlidir. Ayrıca bu kadrolar için adaylardan ilgili KPSS puan türü almış olmak şartıda aranacaktır.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Bülent Ecevit üniversitesi bünyesine toplamda 52 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek ve alım pozisyonları, Lisans mezunu 26 hemşire, Lise mezunu 15 Hemşire, Önlisans mezunu 9 Sağlık Teknikeri ( farklı alanlarda ) ve Önlisans mezunu 2 Röntgen teknisyeni şeklinde dağılmaktadır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bülent Ecevit üniversitesi personel alım ilanına başvuru şartlarını taşıyan her aday başvuru yapabilecektir. Buna göre adayların KPSS puan sıralaması yapılacaktır. Ayrıca ilan için adaylara Yazılı veya sözlü olarak herhangi bir sınav yapılmayacaktır.

Söz konusu olan ilana, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Gece nöbet tutmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, İlgili alım yapılacak kadrolar için, Lise, Önlisans veya Lisans programlarından mezun olmuş olmak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden B gurubu puan durumuna göre puan almış olmak ve 657 sayılı devlet memurları kanunun 4/B maddesindeki hükümlere uygun olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilanın resmi gazetede yayımlanmasının ardından en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 16 Nisan 2018 tarihine kadar yapılması şarttır. Ayrıca başvurular, Bülent Ecevit üniversitesi Personel Daire Başkanlığına istenilen belgeler ve başvuru formu ile birlikte şahsen yapılması gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim