Bülent Ecevit Üniversitesi 50 Sözleşmeli Personel Alacak

Bülent Ecevit Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını krşılamak üzere sözleşmeli pozisyonda toplamda 50 adet Sözleşmeli hemşire alacak. Sizde Bülent Ecevit Üniversitesi ailesine katılmak için, haberimizin devamını inceleyiniz.

Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki çalışan ihtiyacını karşılamak için, hemşirelik pozisyonunda toplamda 50 adet boş kadrosu ile hemşire olmak isteyen sağlık personelllerinin yüzünü güldürüyor. Bülent Ecevit Üniversitesi Hemşirelik, Sağlık Memurluğu veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri lisans programından mezun olmak şartı ile 35 Hemşire ve Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Ebelik-Hemşirelik Dalının, Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Hemşirelik Dalının veya Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Sağlık Memurluğu Dalının birinden mezun olmak şartı ile ise 15 ader Sözleşmeli hemşire alacaktır. başvuruda bulunacak olana daylar aşağıda verilmiş olan genel şartları taşımak zorundadırlar.

GENEL NİTELİKLER:

     - T.C. Vatandaşı olana daylar,

     - Gece Nöbeti tutabilecek olan adaylar,

     - Çalışmasına engel olacak olan herhangi bir sağlık durumu ollmayan adaylar,

     - 2014 yılına ait Kamu Personel Seçme Sınavına ait KPSSP3 puanı almış olan adaylar,

     - 657 sayılı Devlet memurlarının kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları yaşıyan adaylar,

     - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda çalışıyor olmamak veya emekli aylığı alıyor olmamak,

     - Ayrıca başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması gerekmektedir. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını 09 Ekim 2015 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular, http://www..edu.tr adresinde bulunan örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecek, postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 

Ayrıca İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayarak ulaşabilir ve dha ayrıntılı bilgi sahibi olarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Editör: TE Bilisim