Devlet Personel Başkanlığı tarafından 06 Nisan 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre, Bozok Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı 75 kişilik boş kadro ile sözleşmeli oalrak personel alımı yapacğaını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre, Bozok Üniversitesi Hemşireli kadrosunda 75 kişi alacak. Adayların başvuru şartlarını ve Gece dahil olmak üzere Nöbet usülü olarak çalışmayı kabul etmeleri durumunda başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bozok Üniversitesi alımını yapacağı 75 kişilik boş kadro ile adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Lisans eğitimi veren hemşirelik lisans bölümünden mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumuna göre puan almış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak nitelikler iaranacaktır.

Adayların KPSS puan durumu esas alınmak sureti ile başvuruları değerlendirilecektir. İlgili başvuru sonuçları sonradan Bozok Üniversitesi tarafından resmi internet sayfasında ilan edilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve eng eç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular 06 Nisan 2018 tarihi ile 20 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. İlgili ilan için başvurular, Bozok Üniversitesi personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.