Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı için başvurularda son günlere gelindi. Hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar haberimizin devamındaki bilgiler doğrultusunda başvuru yapabilirler. Buna göre Bozok Üniversitesi bünyesine 75 kişilik boş pozisyon ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Buna göre adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Devlet memurları kanunun şartlarını taşımaları gereklidir.

Adaylardan başvuru şartları olarak, Lisans eğitimi veren fakültelerin Hemşirelik bölümü mezunu olmak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre KPSSP3 puan türünden puan almış olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

Bu nitelikleri taşıyan adaylar başvuru yapabilirler. Ayrıca adaylar başvurularına 06 Nisan 2018 tarihi ile başlamasının arından artık sona ermektedir. Buna göre başvurular en geç 20 Nisan 2018 tarihine kadar Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığıan şahsen yapılacaktır. Başvuru işlemi sonrasında sonuçlar tekrar Bozok Üniversitesi resmi internet sayfası üzerinden duyurulacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim