DPB yaptığı duyurusuna göre, Bitlis İl özel idaresi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı istihdam sağlayacak. Alım ilanı 17 Temmuz 2017 tarihinde duyurulmuş olup, toplamda 4 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak Mühendis alımı yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar, KPSS şartını ve 4 yıllık Fakülte Mezunu olma şartlarını taşımak zorundadırlar. Bunlar dışında adaylardan aşağıdakii genel nitelikler aranacakolup, bu şartları taşıyan ve başvurusu kabul edilen adaylar, Bitlis İl özel idaresi tarafından yapılacak olan Giriş Sınavına katılacaklardır. Giriş sınavı Sözlü olarak yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Bitlis İl özel idaresi Alımının yapacak oluğu 4 inşaat Mühendisi adayından, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, üniversitelerin İnşaat Mühendisi bölümünden mezun olmak, herhangi bir başka kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, başvuru tarihi itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Mülakat tarihi itibari ile en az 2 yıllık İnşaat Mühendisi olmak ve 1 yıl iş deneyiminin olması, Son 6 ay Bitlis'te ikamet ediyor olmak, Bunu Nüfus Müdürlüğünden alacağı yazıyla belgelendirmek. Şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 17 Temmuz 2017 tarihi ile 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Bitlis İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları Eğitim Müdürlüğü ve (www.bitlisozelidare.gov.tr) internet sitesinden temin edecekleri iş talep formu ve istenilen belgeleri le birlikte İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.