21 Mart 2018 tarihli yayımlanan ilana göre Bartın İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı fakrlı alanlarda alım yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Bartın İl Özel İdaresi 3 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak alım yapacağını duyurdu. Buna göre 3 kişilik kadro için adaylara tek aşamadan oluşan Sözlü Giriş sınavı yapılacaktır. Adayların bu sınava katılabilmeleri için kurum tarafından belirtilen şartlara uygun olmaları zorunludur.

İLANIN DETAYLARI:

Bartın İl Özel İdaresi 3 kişilik boş kadrosu ile, 1 ndüsti Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi ve 1 Mimar alımı gerçekleştirecek. Ayrıca adayların bu kadrolara göre ilgili bölmlerden mezun olmuş olmaları şarttır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Bartın İl Özel İdaresi alımını yapacağı boş pozisyonlar için adaylardan, Fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Son bir yıl içerisinde bartın ilinde ikamet ediyor olmak ve Her türlü iklim şartlarında çalışmayı kabul etmiş olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 02 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 12 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar Başvurularını [email protected] adresinden veya mesai saatleri içerisinde Bartın İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edilecek iş talep formu ve istenilen belgeler ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim