Balıkesir Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile başlaması ile artık sona ermektedir. Adaylar başvuru şartları doğrultusunda başvurularını gerçekleştireceklerdir. Adayların başvuru yapabilmeleri için KPSS den puan almış olmaları gerekmektedir.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Balıkesir Üniversitesi bünyesine toplamda 40 kişilik kadro ile alım yapacak Buna göre, Lisans Mezunu 15 Hemşire, Lise Mezunu 17 Hemşire,2 Eczacı, 2 Fizyoterapist ve 4 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 40 kişi alınacak. Adaylardan bu pozisyon için 2016 yılı kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmalar gerekmekte olup, Ancak eczacı pozisyonu için adaylardan KPSS şartı aranmamaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlgili ilan için başvurular ilanın yayım tarihi olan 25 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlaması ile en geç 13 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar Balıkesir Üniversitesi personel daire başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gereklidir. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise, Önlisans ve Lisans seviyesinde puan almış olmak, 657 Sayılı Devlet Memurlar kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Nöbet usülü çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık durumu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim