Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilan edilen duyuru da Bakacakkadı Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere büro görevlisi pozisyonu için personel alımı yapılacağı belirtilmişti.

Bakacakkadı Belediye Başkanlığının hazırladığı ve Devlet Personel Başkanlığının kamuoyuna ilan ettiği duyuruya bakıldığında kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere büro görevlisi alımı yapacakları görülmektedir. Peki büro görevlisi pozisyonu için alımlar ne zaman başlayacak?

Alımlar Ne Zaman Başlayacak

Bakacakkadı Belediye Başkanlığı ilan etmiş olduğu duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere büro işçisi pozisyonu için personel alımı yapacağını ilan etti. Peki alınacak olan personeller ne zaman başvuru yapabilecek?

Bakacakkadı Belediye Başkanlığı bün Mart yesinde büro işçisi olarak 5 ay 29 gün sureti ile istihdam etmek isteyen adaylar 27 Şubat 2017 tarihinden başlayarak 8 Mart 2017 tarihine kadar Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile gerekli müracaatlarını yapabilir.

Kimler Başvuru Yapabilir

T.C. Vatandaşı olmak,
İş Kanununa göre çalışma vasıflarına sahip olmak,
En az ilköğretim en fazla lise mezunu olmak,
Mahalli İdarelerde en az 1 yıl çalışmış olmak,
İş ve sosyal hayatta iletişim ve kamu hizmetlerinin sunumunda uyulması gereken usul ve esaslara ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika sahibi olmak,
Müracaat tarihi itibariyle 18 yaşından gün almış olmak.

Yukarıda başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler belirtilmiştir. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız