Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Atatürk Üniversitesi bünyesindeki perosnel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre başvuru yapacak adaylar için başvuru şartları ve diğer detaylar hakkında bilgiyi haberimizde paylaşıyor olacağız.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACKA?

Atatürk Üniversitesi bünyesine 152 kişilik boş kadro ile, Lise mezunu 40 Hemşire ve 5 Radyoloji teknisyeni, Ön Lisans mezunu 5 Anestezi Teknikeri,25 Radyoloji Teknikeri ve 6 Laborant alacak. Lisans mezunu ise, 6 Hemşire, 3 Fizyoterapist, 4 Eczacı, 2 psikolok ve 2 Diyetisyen olmak üzere toplamda 152 personel alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Ayrıca Eczacı poziyonu için adaylardan KPSS Şartı aranmayacaktır.

Ayrıca yukarıda belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve belirtilen özel şartları ilk günden beri taşıyır olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adayların en geç 27 Ağustos 2018 tarihine kadar başvuru yapmş olmaları gerkemktedir. Başvurular mesai saati bitimine kadar Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü’ne yapılacaktır. Başvurular haftasonu ve bayram tatili süresince de alınacaktır. 

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim