Artvin Hopa Belediyesi, Devlet personel Başkanlığı sitesinde 08 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusunda personel alımı yapacağını belirtti. Alımlar tam zamanlı sözleşmeli olarak yapılacak. Artvin Hopa Belediyesi Teknik personel sınıfında, 1 adet Harita Mühendisi ve 1 adet Bilgisayar Mühendisi olmak üzere toplamda 2 adet tam zamanlı sözleşmeli personel alacak. Başvurular, 10 Mayıs 2017 tarihi ile 16 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Son Başvuru günü saat 17:00 a kadar adaylar, Artvin Hopa Belediyesi Yazı işleri müdürlüğüne yapmaları gereklidir. Adaylar şahsen başvuru dışında yapacakları diğer yollar ile başvurular kesinlikle geçersi sayılacaktır. 

Adaylardan başvuru esnasında, sağlık raporu, nüfus cüzdanı aslı veya fotokopisi, adli sicil belgesi, erkek adaylar için askerliği tamamlamış olmak veya askerlil ile ilgisi bulunmamak, son altı ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet vesikalık fotoğraf, öğrenim durumunu gösteriri belgenin aslı veya fotokopisi, adaylar tarafından dolduralacak olan başvuru formu ile başvurularını gerçekleştirecekler.

Adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmamak, en az altı ay içerisinde artvin il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, 5 yıl mesleki deneyimi olmak, yapılacak olan sözlü sınavca başarılı olmak, GPS ve total cihazlarını kullanabilmek, askerlik ile ilişkisi bulunmamak,başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını oldurmamış olmak şartları aranacaktır.
Editör: TE Bilisim