Ardahan İl Özel İdaresi tarafından yapılmış olan duyuruya göre, Ardahan İl Özel İdaresi bünyesine 2 kişilik kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Ardahan İl Özel İdaresi 4 yıllık Lisans eğitim veren Fakltelerin Çevre Mühendisliği veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun personel alacak. Buna göre Ardahan İl Özel İdaresi 1 Çevre Mühendisi ve 1 Makine Mühendisi olmak üzere toplamda 2 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Ardahan İl Özel İdaresi bünyesine alımını yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafıdan yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık peoblemi olmamak, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranmaktadır.

Adaylar yukarıdaki nitelikleri taşımaları durumda başvurularını gerçekleştirebilirler. Adayların başvuruları değerlendirmeye alınarak çıkacak sonuca göre adaylar Ardahan İl Özel İdaresi tarafından yapılacak sınava katılacaklardır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 28 Eylül 2017 tarihinde başladılar. Ancak adaylar en geç 12 Ekim 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmek zorundadırlar.

İlanın tam metnine ulaşarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni