Antalya Devlet Opera ve Balesi 06 Nisan 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre kendi bünyesine istihdam etmek üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda gün başına pozisyonunda sözleşmeli olarak 1 adet Atölye Elemanı yani Sahne Makinisti alınacak. Adayların en az İlkokul mezunu veya İlköğretim mezunu olmak zorundadır. Ayrıca bunun dışında adaylardan aranan özel şartlarada uygun olmalası gerekmektedir. Başvuru şartlarına uygun olan adaylar başvurularını en geç 13 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

ARANACAK NİTELİKLER:

Antalya Devlet Opera ve Balesi alım yapacağı pozisyon için adaylardan, İlgili meslek örgütlerinden alınmış en az üç yıl deneyim sahibi olduğuna dair belge veya eğitim veya meslek kursları gibi yerlerden alınmış belge veya iş tecrübesini gösteren önceki işyerinden alınmış deneyim belgesi olması şartları aranır. Ancak, orkestra düzenleyicisi, sahne makinisti gibi ibrazı mümkün olmayan alanlarda ise komisyonun belirleyeceği kriterlere göre değerlendirme de yapılabilir, İlokul veya İlköğretim mezunu olan adaylar ve 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6 ve 7. maddelerdeki belirtilen şartları taşımak, şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Yukarıdaki şartları taşıyan adaylar ve bu pozisyona başvuru yapmak isteyen adaylar ilan yayımlandığı tarihten itibaren başvurulara başlanacak olup en geç, 13 Nisan 2017 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular, Dilekçe, Diploma Örneği, 2 adet fotoğraf, nüfuz cüzdanı fotokopisi ve adli sicil raporu ile şahsen veya posta yolu ile, Muratpaşa Mah. 604 Sokak No:3 Muratpaşa/ANTALYA adresine yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim