Ankara Devlet Opera ve Balesi sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Devlet Personel Başkanlığının 15 Kasım 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacı için Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 1 Orkestra Sanatçısı (Bas Trombon) alımı yapacak. 

Adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendindeki 1,2,3,4,5,6 ve 7. numaralı şartları taşımak şartı ve Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları ya da son sınıfta öğrenimlerine devam ediyor olma şartı aranacaktır. 

Başvuruda bulunacak adaylar, Diploma Öğrenği, Özgeçmiş, Nufüz Cüzdan Fotokopisi ve Başvuru dilekçesi ile en geç 24 Kasım 2016 perşembe günü mesai saati bitimine kadar Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün Orkestra Müdürlüğüne şahsen yapmaları gerekmektedir.  Ayrı ilanın tam metninden daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim