Ankara Devlet Opera ve Balesi Sözleşmeli Personel Alımı

Ankara Devlet Opera ve Balesi Personel alımı gerçekleştiriyor. Ankara Devlet Opera ve Balesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere 1 adet Orkestra Sanatçısı alacaktır. Sizde Ankara Devlet Opera ve Balesi ailesine katılmak için, alt kısımda verilmiş olan, genel nitelikleri, özel şartları, başvuru bilgilerini, istenilen belgelere ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ANKARA DEVLET OPERA VE BALESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Sözleşmeli Sanatçı Alım İlanı

Genel Müdürlüğümüz Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün personel ihtiyacım karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsil/Gün Başına pozisyonunda sözleşmeli 1 adet Orkestra Sanatçısı (Korno) alınacaktır.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1-Sınava katılacak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinin (1), (2), (3), (4), (5), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen genel şartlar ile birlikte aşağıda belirtilen özel şartlar aranır.

2-Yükseköğretim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmak

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türk Uyruklu Temsil/Gün Başına Çalışma

Grubunda Orkestra, Bale ve Koro Sanatçısı Uygulama Müfredatı

Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Temsil/Gün Başına Çalışma Grubunda çalıştırılacak Orkestra Sanatçısı olarak çalıştırılacak sanatçılar, Müdürlük tarafından belirlenecek değerlendirme yapılan branşla ilgili en az 3 kişilik komisyon tarafından dinleme ve denemeye tabi tutularak başarılı olanlar ile sözleşme yapılacaktır.

SINAV ŞEKLİ

Orkestra Sanatçısı

KORNO:

a)W. A. Mozart Korno Konçertosu No.2, No.3 veya No.4' ten biri, sadece 1 ve 2 nci bölüm, kadansıyla (Piyano eşlikli).

b)Deşifraj; Komisyonca sınav sırasında belirlenecek önemli orkestra eserlerinden seçmeler. (Çalgının her tür transpozesi dahil!)

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvurular, en geç 08 Nisan 2015 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar ilgili Müdürlüğe;

1-2 adet Fotoğraf,

2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

3-Özgeçmiş

ile şahsen aşağıdaki adrese yapılabilir.

SINAV YERİ, TARİHİ VE SAATİ

Sınav Yeri: Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü

Atatürk Bulvarı No:20Ulus/ANKARA

Tarih: 09 Nisan 2015Perşembe

Saat: 14.30

 

İrtibat Telefonu: (0312) 310 4311

Editör: TE Bilisim