Devlet Personel Başkanlığı tarafından 13 Kasım 2017 tarihli yapılan duyuruya göre, Ankara Devlet Opera ve Balesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Gurubunda Temsili/ Gün başı pozisyonunda 1 kişilik boş kadro ile Sözlemeli Bale Sanatçısını ( Kordöbale ) alımı yapacak. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda adaylara sınav yapılacaktır. Sınav 08 Aralık 2017 tarihi saat 15:00 da Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Atatürk Bulvarı No:20 Ulus/ANKARA adresinde yapılacaktır. 

Adaylara sınavda Klasik Bale dersi (Bar ve orta egzersizleri) ve Adayın kendi seçeceği klasik eserlerden bir varıatıon sorumlu olacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI:

adaylar Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne başvuru yapabilmeleri için, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki 1,2,3,4,5,6,7 ve 8. maddelerini taşımak ve Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuarların bale bölümünden en az lise düzeyinde mezun olmaları ya da lisans düzeyinde öğrenimlerine devam ediyor olmaları şartı aranır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını en geç 07 Aralık 2017 tarihine kadar yapmaları gereklidir. Buna göre başvurular, Özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma aslı veta noter tastikli örneği ve adli sicil raporu ile birlikte şahsen yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim