Anadolu Üniversitesi 15 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki bulunan personel eksikliği ihtiyacını gidermek amaçlı 3 adet sözleşmeli olarak bilişim personeli alacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca KPSS puanının %70 i ile Yabancı dil sınavının %30 u hesaba alınarak ikisinin ortalamasına göre adaylara sınav uygulanacaktır. Giriş Sınavına kadro sayısının 10 katı kadar çağırılacaktır.

Anadolu Üniversitesi 3 kişilik boş kadro ile Bilişim personeli adaylarına Ücret tavanının 2 katı kadar maaş verecek ve Tam zamanlı çalıştıracaktır. Adaylar ilandaki genel şartları ve Özel şartları taşımak zorundadır. Anadolu Üniversitesi alım yapacağı personelleri için, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyan adaylar, Fakültelerin dört yıllık bölümlerinden mezun olmuş olmak ve bunlar dışında bazı genel ve özel şartlar aranmaktadır. Ayrıca adayların yapılacak sınava girebilmeleri için mutlaka bütün şartları taşımaları gerekmekedir. 

Başvuru yapmak isteyen adaylar 15 Mart 2017 tarihi ile 29 Mart 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, son başvuru tarihine kadar Anadolu Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı - Yunusemre Kampüsü Eskişehir adresine şahsen veya son başvuru tarhihine kadar üniversiteye ulaşacak şekilde posta yolu ile yapılacaktır. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız. 
Editör: TE Bilisim