Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan ve geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna ilan edilen bildiri de toplam 27 sözleşmeli sınav hizmeti uzmanı personeli alımı yapılacağı duyuruldu ve başvurular başladı.

Alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu ve adaylar 8 Mart 2017 ile 22 Mart 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebilecek. Peki kimler başvuru yapabilecek ve yayımlanan sözleşmeli sınav hizmeti uzmanı personeli alımı ilanı hakkında detaylar nedir?

Alınacak Pozisyon: Sınav Hizmeti Uzmanı

DETAYLAR

Anadolu Üniversitesi tarafından hazırlanan sınav hizmeti uzmanı personel alım ilanı kamuoyuna duyuruldu. Buna göre alım ilan tek belge halinde yayımlandı ancak sınav hizmeti uzmanı personelleri gruplara ayrıldı. Toplam 16 farklı grup oluşturulmuş ve bu 16 farklı grup için toplam 27 sözleşmeli personel alınacak.

Her grup için ayrı ayrı mezuniyet ve adayların sahip olması gerektiği nitelikler belirtilmiştir. Adayların müracaat etmek için ilan edilen bildiri de ki grupları incelemesi ve tüm gruplar için aranan mezuniyet ile  nitelik şartlarını gözlemlemesi gerekmektedir. Yayımlanan grupları inceleyen adaylar uygun bulduğu
gruplar için sınav hizmeti uzmanı kadrosuna müracaat edebilir.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK

Müracaatlar 8 Mart 2017 ile 22 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular Anadolu Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığı Yunusemre Kampüsü Eskişehir'e yapılacak olup şahsen ya da posta yolu ile yapılması gerekmektedir.

Bilgi için : Sözleşmeli Personel Şube Müdürlüğü
Tel : 0(222) 335 05 80 / 1350

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim