Aksaray İl Özel İdaresi 20 Ocak 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 12 kişilik boş kadro ile Sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar tam zamanlı çalışacak olup, 6 adet İİnşaat Mühendisi, 2 adet Harita Mühendisi, 1 adet Maden Mühendisi, 2 adet Harita Teknikeri ve 1 adet topograf olmak üzere toplamda 12 kişi alacaktır. Alımlar 4 yıllık Lisans mezunu ile 2 yıllık Önlisans mezunları arasında olacaktır. Mühendis kadroları için Lisans mezunu, Tekniker ve Topograf kadrosu için ise Önlisans mezunları alınacaktır. 

Alınacak olan tüm adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun  48. maddesindeki şartları taşımaları, Atanacak pozisyon seviyesine göre öğrenim şartlarını taşımaları, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamaları, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeki aylığı ve yaşlı aylığı almıyor olması, İl Özel İdaresinde görev yapan personelin çalışma şartlarına ve mesaisine uymayı kabul etmek, bir diğer kuruma ait çalışma zorunluluğu olmaması, Aksaray il sınırları içerisinde ikamet ediyor olması ve . İlimizde şantiye ve her türlü arazi şartlarında çalışmayı ve 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 5. Maddesinde “İl Özel İdaresinin görev alanı il sınırını kapsar” hükmüne istinaden İlimize bağlı ilçelerde, İl Özel İdaresince gerek görülmesi halinde çalışmayı kabul ve taahhüt etmek olması şartları aranacaktır. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 20 ocak 2017 tarihi ile 26 Ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular en geç saat 17:00 a kadar, dilekçe, özgeçmiş, iş başvuru formu, yerleşim yeri belgesi, diploma fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği, askerlik durum belgesi ile birlikte Aksaray İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim