Bilindiği gibi ülkemizde faaliyetlerine devam eden Belediye Başkanlıkları personel alım ilanlarını kendileri hazırlamakta ve Devlet Personel Başkanlığına iletmektedir. Dün Akhisar Belediye Başkanlığının Devlet Personel Başkanlığına ilettiği bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 3 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan doğrultusunda Akhisar Belediye Başkanlığının 3 farklı pozisyon için toplam 3 sözleşmeli personel alımı yapacağı görülmektedir. Peki alım ilanlarına müracaatlar ne zaman başladı. Başvuru yapmak isteyen adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Akhisar Belediye Başkanlığı'nın hazırladığı personel alım ilanı ile toplam 3 farklı kadroya 3 personel alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi kadrolar için personel alımı yapılacak?

Avukat - 1 Personel
İnşaat Mühendisi - 1 Personel
İnşaat Teknikeri - 1 Personel

Yukarıda Akhisar Belediye Başkanlığının hangi kadrolar için alım yapacağı ve hangi kadrolar için kaç personel alımı yapacağı da belirtilmiştir.

Kimler Başvurabilir

T.C. vatandaşı olmak
Kamu haklarından mahrum bulunmamak
3657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin A fıkrasında belirtilen şartları taşıyor olmak
Erkek adaylar için askerliği yapmış olmak

Yukarıda Akhisar Belediye Başkanlığının aradığı şartlar belirtilmiş olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Müracaatlar 17 Şubat 2017 ile başladı ve 22 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim