Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, Akdeniz Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı bir alım ilanı yayımlandı. Akdeniz Üniversitesi bünyesine, Hemşirelik kadrolarında farklı statülerde toplamda 75 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Adaylarda 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavından puan şartı aranacaktır. Adaylar tüm genel şartları ve özel şartları taşımaları dahilinde başvurularını gerçekleştirebilirler. İşte detaylar.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Akdeniz Üniversitesi bünyesine, Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü,Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümünden 4 yıllık Hemşirelik Eğitimi lisans diplomasına sahip olmak şartı ile 70 Hemşire, Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik ve Hemşireliğe eşdeğer Sağlık Memurluğu programlarından mezun olmak, Volatil Anestezi Konusunda sertifikaya sahip olmak şartı ile 1 hemşire ve Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik ve Hemşireliğe eşdeğer Sağlık Memurluğu programlarından mezun olmak şartı ile 4 hemşire alımı yapacaktır.

ARANAN GENEL NİTELİKLER:

Adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilanın yayımlanması ile birlikte başvurularına başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Yani adaylar başvurularını en geç, 09 Ağustos 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular, başvuru formu ve sitenilen belgeler ile birlikte Akdeniz üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi (Hastane) Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular ve eksik belge ibraz edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim