Afyon Kocatepe Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alıyor
Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere 1 adet Hemşire alıyor. Sizde Afyon Kocatepe Üniversitesi ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Afyon Kocatepe Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş kadroyu doldurmak adına 1 adet Hemşire alacak. Alınacak olan hemşire KPSS B Grubu puanına göre kadroya girecektir. Ayrıca iş başvuru yapacak olan adaylar Afyon Kocatepe Üniversitesinin aradığı şartlara uygun bir aday olmaları gerekmektedir. Aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
KADROLAR:
 - Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakülte veya yüksekokulların hemşirelik bölümü lisans programlarından mezun olmak. Üniversite Hastanelerinde Rehabilitasyon hemşireliğinde en az 1 yıllık deneyimli olmak. Belgelendirmek kaydıyla Anti-TNF ilaç uygulamaları ve CPR eğitimi almış olmak. Yara Bakım Eğitim Sertifikasına sahip olmak şartı ile 1 adet Hemşire,
GENEL ŞARTLAR:
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
     - Askerliğini bitirmiş veya Askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar ( Erkek adaylar için )
     - 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olan adaylar,
     - 18 yaşını tamamlamış olan adaylar,
     - Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan veya yaşlı aylığı almıyor olan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilan yaynlandığı tarih itibari ile 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel daire başkanlığına gerçekleşecektir. 
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim