Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün yaymlanan ilana göre Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesine sözleşmeli olarak alım yapacağını belirtti. Buna göre Afyon Kocatepe Üniversitesi farklı kadro ve niteliklerde olmak üzere toplamda 9 kişilik kadrosu ile Üniversitenin Hastanelerinde görevlendirilmek üzere KPSS B grubu puan türüne göre sözleşmeli olarak personel alımı yapacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesine Özel Bütçesine ve Döner Sermaye Bütçesine toplamda 9 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Buna göre Özel bütçesine 7 kişilik kadro ile, 2 Hemşire, 1 Eczacı, 1 Biyolog ve 1 Anestezi Teknisyeni alımı yapacak. Döner Sermaye bütçesine ise, Diğer Sağlık Teknikeri kadrolarına 1 Hidroterapi ve 1 Fizyoterapi personeli olmak üzere toplamda 9 sözleşmeli personel alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Afyon Kocatepe Üniversitesi alımını yapacağı kadro için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Yapılacak sınav yardımı ile 18 yaşını doldurmuş olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve Yapılacak güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek nitelikleri aranacaktır.

Ayrıca adaylardan bu kadrolar için 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumundan puan almış olmak şarttır. Ayrıca alım kadroları en az lise mezunu olmak şartı ve KPSS den lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunlarından KPSSP3 puan türünden puan şartı aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlıyor. Ancak başvurular en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar en geç 19 Mart 2018 tarihine kadar, 2 adet fotoğraf, Kadrosuna göre belirtilen nitelikleri taşıdığına dair belge, Mezuniyet belgesi ve KPSS sonuç belgesi ve Başvuru dilekçesi ile birlikte şahsen başvuru yapılacaktır. Buna göre başvuru dilekçesi, (www.aku.edu.tr) adresi üzerinden temin edilecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim