Afyon Kocatepe Üniversitesi 17 Temmuz 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Yapılan duyuruya göre Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan sırasına göre değerlendirme yapacak. Buna göre Afyon Kocatepe Üniversitesi, 2 Radyoterapi Sağlık Teknikeri, 2 kişiSağlık Fizikçisi, 1 kişi Lavoratuvar Teknikeri ve 24 kişi ise hemşire pozisyonuna alacak. Hemşire pozisyonu için farklı bölümlere ve mezuniyet durumuna göre tabloda dağılım göstermektedir. Alım tablosuna ilanın tam metninden inceleyebilirsiniz.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Afyon Kocatepe Üniversitesi alımını yapacak olduğu boş kadro için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmı veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu personeli Seçme Sınavına katılmış olmak, Hemşireler için nöbet usulü çalışasına engel durum olmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve yapılacak güvenlik soruşturmasında ve arşiv araştırmasında herhangi bir problemi olmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Afyon Kocatepe Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar, ilanın yayımlanması ile birlikte başvurusuna başlayacak olup en geç 31 Temmuz 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştimeleri gerekmektedir. Başvurular, istenilen belgeler ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı na başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. lanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/xKSRWB ) bağlantısını kullanarak ilanın tam metnini inceleyebilirler.