Yayımlanmış olan ilana göre Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesindeki çalışan personel eksikliğini gidermek için farklı niteliklerde sözleşmeli olarak Hemşire alımı yapacağını açıkladı. Adayların başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan almış olmaları gereklidir.

Söz konusu ilan ile Afyon Kocatepe Üniversitesi 83 Hemşirelik Lisans mezunu olan Sözleşmeli Hemşire ve 30 Hemşirelik Lise Mezunu olan Sözleşmeli Hemşire alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Afyon Kocatepe Üniversitesi adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlıyabilirler. İlgili ilan için adaylara başvuru süresi olarak15 günlük başvuru süresi verilmiştir. Yani adaylar en geç 08 Ağustos 2018 tarihine kadar başvuru yapmak zorundadırlar. Buna döre adayla başvurularını müracaat edeceklerine dair dilekçesi, mezuniyet belgesi (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) ve ilgili (2016 yılı) KPSS (B) grubu puan belgesi ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat et meleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim