Yayımlanan ilana göre Adnan Menderes Üniversitesi bünyesine personel alımı yapıyor. Söz konusu ilan ile Adnan Menderes Üniversitesi farklı pozisyonlarda toplamda 83 kişilik boşluk ile sözlemeli personel alacak. Buna göre, haberimzin devamından başvuru şartlarına, alım kadrolarına ve başvuru bilgilerine ulaşabilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILIYOR?

Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde görevlendirilmek üzere, Lisans mezunu 27 Hemşire, SML Mezunu 38 Hemşire, Lisans meuznu 2 Eczacı, Lisans meuznu 2 Fizyoterapist, Lisans mezunu 1 Diyetisyen, Ön Lisans mezunu 9 Sağlık Teknikeri, SML mezunu 4 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere 83 sözleşmeli personel alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

adaylardan başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puan türünden pıaan almış olmak ve Ön Lisans ve Lise mezunları için 2016 yılında yapılan KPSS'den Lise için KPSSP94 ve Ön Lisans için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca bu pozisyonlar için adaylar sadece bir pozisyona başvuru yapabilecekler. Üstelik Eczacı pozisyonu için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani en geç 28 Eylül 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmeetdir. Başvurular Adnan Menderes Üniversitesi resmi internet sitesinde bulunan başvuru formunu eksiksiz doldurarak istenen diğer belgeler ile birlikte Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü, Kepez/AYDIN adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim