Devlet Personel Başkanlığı tarafından 25 Eylül 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Adnan Menderes Üniversitesi bünyesine personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru yapabilmeleri için en az lise mezunu olmuş olmaları gerekmektedir. Buna göre Adnan Menderes Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu kadrolar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre alım yapacaktır. Adnan Menderes Üniversitesi farklı niteliklerde ve alanlarda toplamda 34 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak Hemşire alacak ve adaylardan aşağıdaki genel nitelikler aranacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Adnan Menderes Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu boş kadrolar içni adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilmiş olan şartları taşımaları, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Lise Mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları, sınavın yapılacağı tarihtenitibaren 18 yaşını doldurmuş olmak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

Adaylar buna göre başvurularına ilanın yayımlandığı tarihten itibaren yani 25 Eylül 2017 tarihinde başlayacak ve en geç 15 gün içerisinde başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü en geç mesai saati bitimine kadar Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü, Kepez/AYDIN adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ise aşağıdaki bağlantı yardımı ile ilanın tam metnini inceleyebilirler.

İlanın Tam Metni.

Editör: TE Bilisim