Devlet Personel Başkanlığı devamlı olarak Üniversite ilanları yayımlamakta ve bu yayımlanan ilanlara göre bir çok üniversite bünyesindeki personel eksikliini karşılamktadır. Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılmış olan 2 üniversite için başvurularda son güne gelindi. Bahsi geçen 2 Üniversite Bozok Üniversitesi ve Adnan Menderes Üniversitesidir. Bu haberimizde bu iki üniversite için belirtilen başvuru koşullarına ve başvuru bilgilerine ulaşacaksınız.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Bozok Üniversitesi ve Adnan Menderes Üniversitesi adaylardan ortak şartlar arıyor. Adayların mutlaka, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları, En az Lise mezunu veya Önlisans veya Lisans mezunu olmaları ve Görevini yapmasına engel bir durum söz konusu olmamak şartlarını taşımaları gereklidir.

Ayrıca adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) puan durumu göz önüne alınarak sıralama yapılacak ve sıralama sonucuna göre adaylar değerlendirileceklerdir.

ALIM KADROLARI NEDİR?

Adnan Mederes üniversitesi bünyesine 70 Kişilik boş kadrosu ile, 60 Önlisans veya Lisans mezunu Hemşire ve Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu 10 Sözleşmeli Hemşire alacak.

Bozok Üniversitesi Lisans Mezunu 35 Hemşire, Lise Mezunu 29 Hemşire, Lisans mezunu 6 Ebe, 2 Eczacı, 2 Diyetisyen, Önlisans mezunu 3 laborant, 19 Sağlık Teknikeri ve Lisans mezunu 6 Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplamda 102 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

BAŞVURULAR BUGÜN SONA ERİYOR!

Adnan Menderes ve Bozok Üniversitesi personel alım ilanları geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olup başvurularda ilanların yayımlanması ile birlikte başlamıştı. Ancak başvuru için 15 gün süre verilmişti. Buna göre hala başvuru yapmamış olan adaylar varsa, en geç bugün ( 30 Nisan 2018 ) başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular ilgili Üniversitelerin Personel Daire Başkanlığına istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. Detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Adnan Menderes üniversitesi İçin Buraya Tıklayınız.

Bozok Üniversitesi İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim