Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Adanan Menderes Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadro ve niteliklerde sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Adanan Menderes Üniversitesi bünyesine toplamda 12 kişi alacak. 

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Adanan Menderes Üniversitesi bünyesine, 3 Hemşire, 6 Sağlık Teknikeri ve 3 Diğer Sağlık Personeli olarak üzere toplamda 12 sözleşmeli personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adanan Menderes Üniversitesi yukarıdaki kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurlaı kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sınav tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular, en geç 08 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular ise, ı www.adu.edu.tr web adresinde bulunan İş Talep Formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Hastane Başmüdürlüğü, Kepez/AYDIN adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Adayların Posta yoluyla yaptıkları başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın Tam Metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim