Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Adalet Bakanlığı, Maliye Bakanlığının vermiş olduğu izin ile her sene on binlerce memur ve kamu personeli alımı gerçekleştirmekte olup bu senede Adalet Bakanlığı 15 bin civarı personel alımı gerçekleştirecektir.

Buna göre Adalet Bakanlığının 41 memur alımı ilanı geçtiğimiz haftalar da yayımlandı ve başvurular başladı. Şu anda adaylar halen ilgili ilan için müracaatlarını gerçekleştirebilmektedir. Adalet Bakanlığı 41 sözleşmeli memur ve personel alıyor. Peki Adalet Bakanlığının 41 memur alımı ilanı hangi pozisyonlar için yayımlandı ve alıma ilişkin detaylar nedir?

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanmış olan 41 sözleşmeli memur alımı ilanı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu ve yayımlanan ilana bakıldığında Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği - 10 Kişi, Bilgisayar Mühendisliği (2. Grup) - 8 Kişi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Elektronik Mühendisliği - 2 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 3 Kişi, Çözüm Mimarı - 1 Kişi, Bilgi Güvenliği Takım Lideri - 1 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 2 Kişi, Veritabanı Uzmanı -2 Kişi, Ağ Altyapısı Uzmanı - 2 Kişi, Proje Yöneticisi - 1 Kişi, Uygulama Sunucusu Uzmanı - 2 Kişi, Yazılım Geliştirme Uzmanı - 4 Kişi, Sistem Uzmanı - 2 Kişi, Bilgi Güvenliği Uzmanı - 1 Kişi olmak üzere toplam 41 kişilik memur atamasının yapılacağı görülmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak?

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı yukarıda verilmiş olan pozisyonlar dahilinde toplam 41 kişilik sözleşmeli memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılacak? Buna göre başvurular şahsen ya da kargo aracılığı ile yapılmakta olup adres Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü Bakanlıklar/ANKARA olarak verilmiştir. Son müracaat tarihi ise 31 Ocak 2018 olarak gözükmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim