Üniversite ilanları devamlı olarak yayımlanmaya devan ediyorlar. Ancak bazı üniversiteler için başvurularda son günlere gelindi. Selçuk Üniversitesi geçtiğimiz 15 gün önce bünyesine personel alımı yapacğaını belirtmişti. Yayımlanmış olan ilana göre Selçuk Üniversitesi bünyesine 88 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Ancak hala başvuru yapmamış olan veya başvuuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi. İşte detaylar.

Selçuk Üniversitesi toplamda 88 kişilik boş kadrosu ile 2 Eczacı, 5 Fizyoterapist, 3 Röntgen Teknisyeni, 2 Diyetisyen, 3 Sağlık Teknikeri ve 73 Hemşire alımı yapılacak. Adaylardan bu yönde Türkiye Cuhuriyeti vatandaşı olmaları, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmaları veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hüklülüğü bulunmamak, Görevini devamlı yapabilmek, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, 18 yaşından büyük olmak ve yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Adaylar başvurularına 25 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı. Ancak başvuru işlemlerinde son güne gelindi. Adaylar en geç 09 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları Biriminden temin edilecek başvuru formunu doldurarak şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni