Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilanlara göre 5 Farkılı Üniversite bünyelerindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı sözleşmeli olarak personel alımı yapacaklar. Buna göre adayların bu üniversite ilanlarına başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımalaır ve başvuru süresi içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir.

ALIM YAPACAK ÜNİVERSİTELER:

Yukarıda da bahsini geçirdiğimiz üzere 5 farklı üniversite bünyesine Sözleşmeli olarak Bilişim ve Sağlık Personeli alımı yapacak. Buna göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi 3 sözleşmeli bilişim personeli, Yıldız Teknik üniversitesi 10 Sözleşmeli Bilişim Personeli, Erciyes Üniversitesi 86 Sözleşmeli Sağlık Personeli, Afyon Kocatepe Üniversitesi 113 Sözleşmeli Sağlık Personeli ve Sağlık Bilim Üniversitesi 4 Yazılım Geliştirme uzmanı olmak üzere bu 5 Üniversite bünyesine toplamda 216 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların bu üniversite ilanlarına başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, ÖnLisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Her üniversitenin başvuru süresi farklıdır. İlanlaryayımlandığı tarihten itibaren başvurular başlar ve adaylara başvuru yapabilmeleri için 15 günlük bir başvuru süresi verilir. Aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantılar sayesinde ilgili ilanlara ulaşacka ve başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız

Afyon Kocatepe Üniversitesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız

Erciyes Üniversitesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız

Yıldız Teknik üniversitesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız

Sağlık Bilimleri üniversitesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim