Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından dönemlere göre Yabancı Dil Sınavları yapılmaktadır. YDS'ye giren adaylar buradan elde ettikleri puanlar ile kamu ve özel kuruluşlarına puanları ile müracaat edebildikleri gibi yine elde ettikleri puanlar ile eğitimlerine de devam etmektedir. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılmakta olan Yabancı Dil Sınavları yine ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmaktadır. Adaylar YDS başvurularının ne zaman olacağını büyük merak ile beklerken sonunda başvurular başladı.

Başvurular Başladı! Hemen Başvurun

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile bugün itibari ile Yabancı Dil Sınavı İlkbahar Dönemi başvurular başladı. Adaylar sabah saat: 10.00 surlarından itibaren başvuru yapabilmektedir.

https://ais.osym.gov.tr/

Yukarıda belirtilmiş olan ÖSYM'nin resmi internet sitesi aracılığı ile adaylar Yabancı Dil Sınavı İlkbahar Dönemine başvuru yapabilmektedir. Başvurular 8 Şubat 2017 saat: 10.00 surlarında başladı ve adayların 16 Şbat 2017 saat: 23.59'a kadar müracaat etmesi gerekmektedir. Bu tarihler arasında yapılmayan başvurular geçersiz sayılacak olup olağanüstü bir durum olmadığı sürece Yabancı Dil Sınavı İlkbahar Dönemi başvuru tarihlerinde her hangi bir değişikliğe gidilmeyecektir.
Editör: TE Bilisim