Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenciler için düzenlenen TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanma tarihleri için geri sayım başlandı. İsmet Yılmaz açıklama yaptı ve yaptığı açıklaması ile TEOG yerleştirme sonuçlarının bugün açıklanacağını belirtti. Peki saat kaçta açıklanacak?

Sonuçlar Nasıl Öğrenilecek

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TEOG tercih sonuçlarının bugün açıklanacağını duyurması ile adaylar sonuçlara nereden bakacağını öğrenmek için aramalar yapmaya başladı. Buna göre sınav sonuçları;

meb.gov.tr
e-okul.meb.gov.tr

Yukarıda yer alan adresler üzerinden TEOG sınavına giren tüm adaylar tercih sonuçlarını öğrenebilirler.

Saat Kaçta Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TEOG tercih sonuçlarının bugün açıklanacağını duyurdu. Peki Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulacak olan yerleştirme sonuçlarının saat kaç gibi açıklanacağı konusunda her hangi bir detay yok. Sosyal medya da yapılan yorumlara göre öğlen saatlerinde sonuçların açıklanması bekleniyor ancak İsmet Yılmaz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Adaylar şimdiden Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet sitesinde bekleyerek sayfaları yenilemeye başladı sonuçlar her an açıklanabilir. Bizlerde sizin için MEB'in resmi internet sitesini takip ediyoruz. Sonuçların açıklanması ile duyuru yapacağız.
Editör: TE Bilisim