Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde istihdam etmekte olan memur ve personellere gerekli gördüğü tarihlerde görevde yükselme sınavları düzenlemektedir. Bu sınavlarda başarılı olan adaylar Sosyal Güvenlik Kurumunda çalıştıkları pozisyondan daha yüksek pozisyonda istihdam etmektedir. Yeni yayımlanan duyuru için Sosyal Güvenlik Kurumunun bin 59 farlı  memur kadrosu için görevde yükselme sınavı yapılacağı duyuruldu.

Hangi Pozisyonlar İçin Sınav Yapılacak

Sosyal Güvenlik Kurumu bin 59 kadro için görevde yükselme sınavı yapacak. Peki görevde yükselme sınavı yapılacak olan kadrolar nelerdir? İşte bildiride yayımlanan kadrolar.

Sosyal Güvenlik Kurumu 125 Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü, 50 Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü, 47 Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı, 28 Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Yardımcısı, 309 Şef ve 500 memur kadrosu için görevde yükselme sınavı yapacak.,
Söz konusu sınava başvuru yapmak isteyen adaylar 28 Ekim 2016 ile 11 Kasım 2016 tarihleri arasında başvuru yapması gerekmektedir. Bu tarihler arasında başvuru yapmayan adaylar yukarıda belirtilmiş olan görevde yükselme sınavı yapılacak pozisyonların sınavına katılamayacak. Görevde yükselme sınavı Ankara'da 21 Ocak 2017 tarihinde yapılacak olup sınav 9.30'da başlayacak. Sınava girip 60 ve üstü puan alanlar Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından görevde yükseltilmek için mülakatlara çağrılacak. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek isteyen adayların aşağıda belirtilmiş olan linki takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim