Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu açık pozisyonları için memur ve personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene Sosyal Güvenlik Kurumu aracılığı ile yapılan yazılı sınavların tamamlanması ile sözlü sınavlar yapılmıştı.

Sosyal Güvenlik Kurumu 60 memur alımı yazılı sınavları 3 Eylül 2017 - 4 Eylül 2017 tarihlerinde yapılmış ve sözlü sınavlar ise 19 Aralık 2017 - 20 Aralık 2017 tarihlerinde düzenlenmişti. Adaylar sözlü sınav sonuçlarının açıklanması ve ilgili kadrolara kimlerin yerleşeceğinin ilan edilmesini 4 aydır beklemekteydi. Sonunda Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan duyuru ile 60 memur alımı sınavı sonuçlarının açıklandığı belirtildi.

İSİM LİSTESİ YAYIMLANDI

Sosyal Güvenlik Kurumu bilindiği üzere 2016 yılında yayımladığı ilan ile müfettiş yardımcısı pozisyonu için toplam 60 memur personel alımı yapacağını ilan etmişti. Sınavlar Eylül ve Aralık aylarında yapıldı. Sonuçlar sonunda kamuoyuna duyuruldu ve isim listesi ilan edildi.

https://goo.gl/BH213D

Yukarıda belirtilmiş olan linki takip edecek olan adaylar Sosyal Güvenlik Kurumu müfettiş yardımcısı kadrosu 60 memur alımı sınav sonuçlarının ilan edilmesi hakkında kamuoyuna duyurulan duyuruyu inceleyebilir. İsim listesinde kendi adlarını gören ve atandığı ibaresinin bulunduğu adayların 21 Nisan 2017 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığının Simon Bolivar Caddesi No: 23 Çankaya/Ankara adresine şahsen ya da iade taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabilir.
Editör: TE Bilisim