Ekonomi Bakanlığı'nın resmi web sayfasında duyuru yayımlandı ve 9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Sorumlu Denetçi Eğitimi ardından yapılan sınav sonucu açıklandığı ifade edildi.

Ekonomi Bakanlığı resmi web sayfasında yayımlanan duyuruda;
"9-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Bakanlığımız Batı Anadolu Bölge Müdürlüğü tarafından İzmir’ de 2018/21 sayılı Ürün Güvenliği ve Denetimi Tebliği kapsamında dış ticarette ticari kalite denetimine tabi ürünlere dair düzenlenen Sorumlu Denetçi Eğitimi ardından yapılan sınavın sonuçları; ilişik çizelgede yer almaktadır. Sınav sonucunda başarılı olanlar, sınavında başarılı oldukları ürün grupları ile ilgili yetkilendirme başvurularını ilgili Bölge Müdürlüğümüze TAREKS üzerinden yapabilirler.
Saygıyla duyurulur."

şeklinde sınav sonuçlarının açıklandığına yönelik bilgi verildi ve duyurunun altında sınav sonuçlarının sorgulama adresi paylaşıldı.

Sınav sonucunu öğrenmek isteyen adayların;

https://www.ekonomi.gov.tr (adresi kopyalayarak tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırıp ilerleyiniz.) adresinden ekonomi bakanlığı web sitesine giriş yapmaları ve "HABER BLOĞU" yazan yerde en üstteki "Sorumlu Denetçi Eğitimi ve Sınav Sonuçları (9-11 Mayıs 2018)" yazısına tıklamaları gerekli.
Ardından açılan sayfadaki duyurunun hemen altında mavi renkte "Sınav sonuçları" yazısına tıklamaları ve adımları takip etmeleri gerekli.

İŞİNOLSA.COM

Editör: TE Bilisim