PTT 5 bin personel alımı yapacak. 5 bin kişilik personel alımı için süreç başladı.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi 657 sayılı kanuna tabi merkez ve taşra teşkilatlarına toplamda 5 bin kişilik personel alımı için idari hizmet sözleşmesi ile personel alımı yapacak. Adayların yoğun ilgi ile yaptığı başvuruların ardından PTT yeni bir açıklama yaparak sınava ilişkin pek çok detayları aktardı. 20108/1 personel alım ilanına göre yapılacak alımlarda adaylar yazılı sınava tabi tutulacaklar.

PTT SINAV TARİHİ BELLİ OLDU!

Şirketin merkez ve taşra teşkilatlarında görev almak üzere eğitim düzeyinde lise, önlisans ve lisans mezunların yaptığı başvuruların ardından yazılı sınav 17 farklı merkezde yapılacak. Yazılı sınav tarihi de kesinleşti. PTT sınavı 12 Ağustos tarihinde yapılacak.

PTT SINAVINI HANGİ KURUM YAPACAK?

PTT sınavını düzenleyecek olan kurumda belli oldu. Buna göre Gazi Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek. Yazılı sınav tarihleri 2 Ağustos tarihinde duyurulacak. Sınav giriş belgelerinin 2/08/2018 tarihinde duyurulmasının ardından 17 sınav merkezinde sınav gerçekleştirilecek.

Sınavların tamamlanmasının ardından sonuçlar 14 Ağustos tarihinde PTT'nin insan kaynakları sitesi üzerinden duyurulacak. Sınav sonuçlarına itirazlar ise 14-18 Ağustos tarihilerinde yapılacak.

Editör: TE Bilisim