Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından iki senede bir normal adaylar ile engelli adaylara Kamu Personeli Seçme Sınavı B Grubu düzenlemektedir. KPSS B grubu sınavları çift yıllarda yapıldığı için bu sene de milyonlarca aday yeniden sınava girecektir.

Şu an için normal Kamu Personeli Seçme Sınavı tarihi ve sınavların başvuru tarihi biliniyor. Ancak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı ne zaman yapılacak, EKPSS 2018 başvuru tarihler nedir gibi soruların yanıtları bilinmiyordu. Konu hakkında bugün Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yeni bir duyuru geldi ve EKPSS sınav tarihi, EKPSS sınav başvuru tarihleri belli oldu.

EKPSS 2018 NE ZAMAN YAPILACAK?

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yapılan duyuru da Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin 2018 yılında Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı EKPSS'yi ne zaman yapacağı duyuruldu. Buna göre EKPSS 2018 22 Nisan 2018 tarihi itibari ile gerçekleştirilecektir. Peki adaylar başvurularını ne zaman yapacak.

EKPSS 2018 BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 22 Nisan 2018 tarihi itibari ile gerçekleştirilecektir. Peki EKPSS 2018 başvuruları ne zaman yapılacak? Yine yapılan duyuruya göre ilgili sınavın başvurularının 6 Şubat - 21 Şubat 2018 tarihleri arasında yapıldığı öğrenildi. Adayların bu tarihlerde kesin kayıtlarını yapması gerekiyor.

Editör: TE Bilisim