Ölçme, Seçme yerleştirme Merkezi ÖSYM, Askeri Öğrenci Belirleme Sınavı olan 2018 MSÜ sınavına girecek olan adaylara kritik bir uyarıda bulundu. Bilindiği gibi Milli Savunma Üniversitesine seçilmek isteyen adaylar için yoğun bir başvurunun yaşandığı başvurular sonucunda adaylar 18 Mart tarihinde sınav merkezlerinde sınava alınacaklar. Sınavın yapılmasına sadece bir gün kaldı. Adayların sınav hazırlıklarını tamamlayarak yarınki sınavın yapılacağı sınav binalarının yerini öğrenerek sınav saatinden önce salında olmaları gerekecek.

15 DAKİKA KURALI

Adaylara ÖSYM'nin sosyal medya üzerinden yaptığı uyarıda 18 Mart tarihinde yapılacak olan sınavda 15 dakika önce gelmeleri hatırlatıldı. 2018 MSÜ, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci belirleme sınavına giriş için binadan 10:00'dan sonra girişe izin verilmeyecek. Sınav 10:15'te başlayacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz dönemlerde de adayların 15 dakika önceden gelme kuralını bilmemesi nedeniyle bir çok adayın sınava girememesine neden olmuştu. 

SINAVA GİRİŞ BELGELERİ

2018-MSÜ sınavı giriş belgelerinin ÖSYM remi site üzerinden ais.osym.gov.tr adresinden temin edebilecekler. Adaylar bu belge olmadan da sınava alınmayacaklar. 

Editör: TE Bilisim