Kültür ve Turizm Bakanlığı her sene boş pozisyonlar için çok sayıda memur ve personel alımı yapmaktadır. Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan puanlar ile yapılmakta olan merkezi yerleştirme atamalarında da kadro ayırmakta olan Kültür ve Turizm Bakanlığı geçtiğimiz haftalarda yaptığı duyuru ile aday memur alımı yapacağını açıklamış ve adayların sınava girmesi gerektiğini duyurmuştu. Söz konusu Kültür ve Turizm Bakanlığının alım yapacağı aday memurluk sınavı 27 Ocak 2017 tarihinde Ankara'da yapıldı ve sınava toplam 93 aday katıldı.

Kimler Kazandı

Kültür ve Turizm Bakanlığının Ankara'da 27 Ocak 2017 tarihinde yapmış olduğu ve 93 adayın katılmış olduğu sınava  uzman yardımcısı, bilgisayar işletmeni, kütüphaneci, mühendis, mimar, hizmetli, müze araştırmacısı ve memur ünvanı bulunmakta olan adaylar katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının yapmış olduğu sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacağı beklenirken sonunda duyuru yapıldı. Bakanlığın resmi internet sitesine kayıtlı aragem sayfası aracılığı ile duyurulan bildiride hangi adayın yapılan sınavda kaç puan aldığı belirtildi. Eğer sizde Kültür ve Turizm Bakanlığının Ankara'da 27 Ocak 2017 tarihinde yapmış olduğu bu sınava girdiyseniz ve söz konusu sınavdan kaç puan aldığınızı görmek istiyorsanız aşağıda belirtilmiş olan sınav sonuç ilanına tıklayarak kaç puan aldığınızı öğrenebilirsiniz.

Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim