Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından öğrencilere Kamu Personeli Seçme Sınavı uygulaması yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 21 Mayıs 2017 tarihinde yeni bir KPSS sınavı daha yapıldı. Sınavın üzerinden bir hafta geçti ve adaylar sonuçları öğrenmek için sabırsızlanıyor.

21 Mayıs 2017 tarihinde yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM adayların meraklı bekleyişini durdurmak için tarih verdi ve KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı öğrenildi.

ÖSYM TARİHİ DUYURDU

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yapılan açıklama da 21 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarının 16 Haziran 2017 tarihi itibari ile kamuoyuna duyurulacağı müjdelendi.

Adaylar sınavdan çıkalı bir hafta oldu ve iki hafta sonra ÖSYM tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarının açıklanması beklenmektedir. Peki ÖSYM tarafından ilan edilmiş olan tarihte her hangi bir değişiklik meydana gelir mi? Bilindiği üzere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi genel olarak kamuoyuna ilan etmiş olduğu tarihten çıkmamakta ve ilan ettiği tarih içerisinde sınav sonuçlarını açıklamaktadır.

Yaşanabilecek olumsuzlukları veya kağıtların okunamaması gibi durumlardan dolayı ÖSYM, KPSS 2017 sınav sonuçlarının açıklanma tarihinin değiştirildiğine ilişkin her hangi bir açıklama daha yaparsa ilgili duyuru hakkında İşin Olsa aracılığı ile sizleri bilgilendireceğiz.

TÜM SINAV HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim