Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 21 Mayıs 2017 tarihinde Kamu Personeli Seçme Sınavı düzenlendi. Sınavdan sonra adayların sınav hakkında düşünceleri alındığı gibi yine pek çok platform aracılığı ile sınavın nasıl geçtiği hakkında bilgi sahibi olduk.

İşin Olsa aracılığı ile yaptığımız haberde adayların Türkçe sınavlarında zorlandığı görüldüğü gibi Genel Kültür sorularının normal düzeyde sorulduğu ve adayların çok zorlanmadığı belirtildi. Genel olarak adaylar KPSS 2017 sınavından memnundu. Peki ÖSYM, KPSS 2017 sınavını ne zaman açıklanacak.

ÖSYM TARİH VERDİ

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yapılan açıklama da 21 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarının 3 hafta sonra yani 16 Haziran 2017 tarihinde kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.

21 Mayıs 2017 tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına giren adaylar şimdiden sınavdan kaç puan alacaklarını merak etmeye başlamış durumda. ÖSYM tarafından KPSS için yeni bir tarih verilmesi, sonuçların açıklanması ya da olağan bir durum olması ile sizlere KPSS 2017 sınavı hakkında bilgilendirmeler İşin Olsa aracılığı ile yapılacaktır.

TÜM SINAV HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim