Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile adaylara her sene KPSS A Grubu sınavı düzenlenmektedir. Bu sene 21 Mayıs 2017 tarihinde lisans KPSS sınavı yapılmış ve 27 Mayıs - 28 Mayıs 2017 tarihlerinde ise KPSS alan bilgisi sınavı yapılmıştı.

Adayların heyecanlı şekilde KPSS sonuçlarının açıklanamsını bekleme süreçleri devam ediyor. Peki Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile KPSS 2017'ye ilişkin yeni bir duyuru yayımlandı mı ve sonuçlar açıklandı mı?

SONUÇLARIN AÇIKLANMA TARİHİ

Mayıs ayının son haftasında adaylar KPSS sınavına girdi. Yaklaşık 3 haftadır adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyor peki sonuçlar ne zaman açıklanacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin takvimi aracılığı ile sonuçların 16 Haziran 2017 tarihinde açıklanacağı belirtilmişti.

Buna göre her hangi bir aksilik ve ÖSYM tarafından yeni bir açıklama yapılmadığı sürece ÖSYM KPSS 2017 sonuçları yarın yani 16 Haziran 2017 tarihi itibari ile açıklanması beklenmektedir.

Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinde yer almakta olan ÖSYM sonuç ekranı aracılığı ile öğrenilebilecektir. Sonuç sayfasını bilmeyen adaylar için ilgili link aşağı bölümde sunulmuştur.

https://sonuc.osym.gov.tr/

Yukarıda ki linki yarın itbari ile kontrol edecek olan adaylar sonuçlarını T.C. kimlik numaraları ve aday sonuçları ile öğrenebilecektir.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim