Bilindiği gibi ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kurumlar aralıklarla görevde yükselme sınavı ve ünvan değiştirme sınavı düzenlemektedir. İçişleri Bakanlığının da bu sene içerisinde görevde yükselme sınavı yapması beklenmekteydi ancak duyuru yapılmadığı için sınavın ne zaman yapılacağı tam olarak bilinmemekteydi.

İçişleri Bakanlığı aracılığı ile yayımlanan bildiri de görevde yükselme sınavı ilanı yapıldı. Peki GYS sınavı ne zaman yapılacak ve detaylar nedir? Yayımlanan ilana göre İçişleri Bakanlığı görevde yükselme sınavı ve ünvan değişikliği sınavı 23 Ağustos 2017'de düzenlenecek.

DETAYLAR

İçişleri Bakanlığı
Görevde Yükselme Sınavı
14 Mayıs 2017

Buna göre  6 grupta (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Şef, İlçe Nüfus Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü ve Şube Müdürü unvanlarında) 31 aday için tekrar görevde yükselme sınavı düzenlenecek.

İçişleri Bakanlığı bünyesinde istihdam eden ve yargı kararı ile görevde yükselme sınavına girecek olan adaylar 14 Mayıs 2017 tarihinde sınava tabii tutulacak. Sınav Pazar günü saat: 10.00'da Ankara'da yapılacak. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanmış görevde yükselme sınavı hakkında ilan metni ve bilgi almak isteyen adayların e-posta adreslerine mail gönderilecektir.
Editör: TE Bilisim